Have a look at our Global Goals Accelerator website, especially our new project Circles of 17

Samen geven we de Global Goals for Sustainable Development (SDGs) een slinger, met als doel de awareness en implementatie vande Global Goals in Nederland en daarbuiten te versnellen. Het Earth Charter zien we daarbij als ethisch fundament voor de uitvoering van de duurzame werelddoelen.

Voor informatie over het Global Goals Accelerator initiatief en de kalender voor bijeenkomsten, zie Global Goals Accelerator website.

Voor de uitkomsten van de 1e serie estafettebijeenkomsten, zie syntheserapport-global-goals-accelerator-20160822

un_globalgoal_still003Global Goals Accelerator is in het voorjaar van 2016 van start gegaan met 8 estafettebijeenkomsten. Bijzondere¬†bijeenkomsten met bijzondere vinden plaats, waarin dialoog een centrale plaats krijgt. Voor een overzicht van de thema’s en verslagen van de bijeenkomsten, zie de kalender.

Global Goals Accelerator is een initiatief van de Duurzaamheidsdialoog (Veronique Swinkels) en Earth Charter Nederland (Alide Roerink). Het initiatief wordt mede gedragen en mogelijk gemaakt door leden van het projectteam een breed samengestelde regiegroep, partners en supporters.