EARTH CHARTER YOUTH MEET UP – Woensdag 31 mei in Wageningen 11011897_913704712053333_7165898325151239285_n

Heel soms krijg je ineens de mogelijkheid om iets bijzonders mee te maken of er aan deel te nemen. Zo’n kans doet zich nu voor jongeren voor, met de komst naar Nederland van Sam Crowell, Earth Charter International Faculty en Professor Emeritus Holistic Education. Sam zal het Earth Charter tot leven brengen en het is een feest om hem te ontmoeten. Samen met Sam zullen Earth Charter Vrienden Arjen Wals, Harriët Sjerps, Ignaz Anderson, Li An Phoa, Sherlien Sanches en Alide Roerink een bijdrage leveren aan een dagprogramma dat je zal inspireren je persoonlijk leiderschap verder inhoud en focus te geven.

Voor jongeren 

~  die inspiratie en ervaring willen opdoen om in verbinding met anderen persoonlijk leiderschap te tonen

 

~  verbonden of met interesse voor netwerken van Earth Charter, Worldconnectors, Club of Rome, DJ100

~voor studenten Education for Sustainable Development WUR

Er is plaats voor 50 deelnemers. Er zijn geen kosten aan verbonden. We verwachten wel dat je de hele dag hiervoor vrijmaakt.

Meld je aan – zsm – met een e-mail bericht en korte motivatie bij Sherlien Sanches en Alide Roerink: alideroerink@earthcharter.org

Datum Youth Meet Up: Woensdag 31 mei 2017 – 9.30 uur – 16.30 uur (inclusief lunch picknick en fietstocht)

Locatie: Wageningen Universiteit (WUR), FORUM

Wat kan je verwachten?

Een dynamisch programma dat bij mooi weer grotendeels buiten zal plaatsvinden. Vol met bijdragen van inspirerende mensen. Met een focus op bewustwording en persoonlijk leiderschap, de basis voor jouw bijdrage aan verwezenlijking van de Global Goals for Sustainable Development, de SDG’s.

Een warm welkom door Arjen Wals, Professor Transformatie en Sociaal Leren en Duurzame Ontwikkeling aan de Wageningen Universiteit en UNESCO Leerstoelhouder en één van de Earth Charter Vrienden.

Arjen introduceert de Global Goals for Sustainable Development (SDG’s) als de agenda voor de toekomst.

Verhalen over het Earth Charter als bron voor persoonlijk leiderschap door Sam Crowell (USA), auteur ‘Emergent Teaching‘ en professor emeritus Holistic Education en Earth Charter International Faculty.

Interactieve sessie onder begeleiding van Harriët Sjerps voor persoonlijk leiderschap geïnspireerd op het Earth Charter en de SDG’s.

Verrassende inzichten Jan van Boeckel over “Arts-based practice and connecting to nature in an age of climate fear.”

Fietstocht naar Arboretum in Wageningen voor outdoor lunch picknick en workshop.

Bijzondere co-creatieve sessie door Li An Phoa (Spring College en één van de Earth Charter Vrienden) en Jan van Boeckel (Art Educator) waarin je de positieve kracht ervaart van diepe bewustwording door kunstzinnige expressie in een tijd van snelle verandering en onzekerheid.

Leren toepassen van de nieuwe App van Earth Charter International en SGI:  MAPTING